20:04 21.12.2017

Гройсман запропонував до кінця січня визначити основні параметри роботи ЕКА

1 хв читати
Гройсман запропонував до кінця січня визначити основні параметри роботи ЕКА

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає за необхідне до кінця січня 2018 року визначити графік запуску Експортно-кредитного агентства (ЕКА) і визначити його приблизний фінансовий ресурс на 2018-2020 роки.

Як повідомляє в четвер прес-служба Кабінету Міністрів України, В.Гройсман під час наради за участю керівництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі, представників депутатського корпусу та експертів зазначив, що запуск інструментів підтримки експортерів дасть змогу не лише розширити географію поставок продукції, а й наростити обсяги виробництва, що, у свою чергу, стане точкою зростання економіки.

Прем'єр запропонував уже до кінця січня 2018 року визначити основні параметри роботи ЕКА, а саме: визначити календарний графік запуску агентства та його програмних продуктів, окреслити орієнтовний фінансовий ресурс на 2018-2020 роки з урахуванням середньострокового планування.

В.Гройсман також вважає за необхідне до кінця січня запропонувати формулу переговорів із міжнародними фінансовими організаціями щодо підтримки агентства.

"До кінця січня видаємо відповіді на всі ці питання. Прошу також (чиновників і народних депутатів) об'єднатися, щоб ми змогли знайти спільні рішення та точки зростання", - наводить слова В.Гройсмана прес-служба Кабміну.

Як повідомлялося, 15 грудня прем'єр заявив, що Експортно-кредитне агентство розпочне роботу в 2018 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА