08:32 11.12.2017

Нафта Brent подешевшала до $ 63,16 за барель

2 хв читати
Нафта Brent подешевшала до $ 63,16 за барель

Ціни на нафту опускаються в понеділок на даних про триваюче збільшення числа діючих нафтових бурових установок в США.

Вартість лютневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures зменшилася на $ 0,24 (0,38%) - до $ 63,16 за барель. До закриття попередньої сесії контракт подорожчав на $ 1,2 (1,93%) - до $ 63,40 за барель.

Ціна ф'ючерсу на нафту WTI на січень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася до цього часу на $ 0,2 (0,35%) - до $ 57,16 за барель. До закриття ринку в п'ятницю вартість контракту збільшилася на $ 0,67 (1,18%) - до $ 57,36 за барель.

Згідно з даними Baker Hughes, опублікованими минулої п'ятниці, кількість діючих нафтових бурових установок в США минулого тижня збільшилася на дві одиниці - до 751 установки, що є максимумом за три місяці.

"Ми очікуємо, що ціни на нафту будуть вище в наступному році, з урахуванням потенційного попиту, а також виконання країнами ОПЕК угоди про обмеження видобутку, - наводить агентство Bloomberg слова аналітика Fat Prophets в Сіднеї Девіда Леннокса. - Те, наскільки високо підніматимуться ціни на нафту, буде залежати від темпів нарощування видобутку в США ".

Тим часом, міністр нафти Кувейту Ассам аль-Марзук заявив у неділю, що ОПЕК + може припинити обмеження видобутку раніше, ніж передбачає чинна угода, якщо ребалансування ринку буде досягнуто до червня наступного року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА