08:35 23.10.2017

Нафта Brent подорожчала до $ 57,91 за барель на сприятливих прогнозах від ОПЕК

2 хв читати
Нафта Brent подорожчала до $ 57,91 за барель на сприятливих прогнозах від ОПЕК

Нафта продовжує дорожчати в понеділок на інформації про рекордне виконання нафтовидобувними країнами умов угоди про обмеження виробництва нафти.

Вартість грудневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:05 КСК зросла на $ 0,16 (0,28%) - до $ 57,91 за барель. До закриття попередньої сесії контракт подорожчав на $ 0,52 (0,91%) - до $ 57,75 за барель.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI на грудень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) збільшилися до цього часу на $ 0,27 (0,52%) - до $ 52,11 за барель. У п'ятницю вартість листопадових контрактів виросла на $ 0,18 (0,35%) - до $ 51,47 за барель.

Країни ОПЕК і не-ОПЕК, які беруть участь в угоді про обмеження нафтовидобутку, у вересні виконали угоду на рекордні 120%, йдеться в прес-релізі картелі за підсумками розгляду даних міністерським комітетом з моніторингу виконання угоди.

Тим часом, дані Baker Hughes вказали на скорочення числа діючих нафтовидобувних установок в США за минулий тиждень на 7 штук - до 736 установок, мінімуму з червня.

"Ключовим двигуном ринку є триваючі переговори нафтовидобувних країн про обмеження видобутку за виконання умов чинної угоди, - цитує агентство Bloomberg аналітика CMC Markets у Сіднеї Ріка Спунера. - Той факт, що в США не відзначається швидкого зростання видобутку, надає підтримку ринку. Є можливість , що ціна нафти WTI піде вгору - можливо, до $ 54 за барель."

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА