13:00 31.12.2018

Ахметов: 2018 рік підтвердив, що "Шахтар" не боїться труднощів

2 хв читати
Ахметов: 2018 рік підтвердив, що "Шахтар" не боїться труднощів

Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов наголошує, що клуб пройшов 2018 рік "із високо піднятою головою" і сподівається, що наступний рік буде ще успішнішим.

"Залишається позаду 2018 рік. Рік насичений і цікавий. Рік, який ще раз підтвердив: "Шахтар" не боїться труднощів. Ми проходимо їх із високо піднятою головою і стаємо лише сильнішими", - йдеться в його привітанні на офіційному сайті клуба.

Р.Ахметов зазначив, що в 2018 році "Шахтар" в 11-й раз завоював золоті медалі чемпіонату України та в 12-й раз став володарем Кубка України.

"У 2018-му ми змінювалися. Команда потребувала зміни поколінь, нових рішень, нових амбіцій. І ми запросили молодих талановитих гравців, які, я переконаний, виростуть у великих футболістів і стануть майбутнім нашого клуба", - зазначив він.

Президент "Шахтаря" також наголосив, що секрет успіху команди не лише у гравцях, тренерському штабі та співробітниках, а й в уболівальниках: "Ви надихаєте на боротьбу та завжди націлені з нами лише на перемогу. Ми зустрічаємо вашу любов у Харкові, Маріуполі, Києві, всюди, де не грав би "Шахтар". Ми відчуваємо тисячі сердець наших уболівальників із Донецька, з Донбасу. Дякую за відданість клубу, спасибі за віру в команду!"

Р.Ахметов сподівається, що 2019 рік буде для "Шахтаря" ще яскравішим та успішнішим. "У кожному турнірі, в кожному матчі ми хочемо лише одного - перемагати. Наші амбіції - бути першими. Наші амбіції - тримати в руках золоті медалі й трофеї. Наші амбіції - завжди залишатися гордістю наших уболівальників", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА