20:53 12.02.2013

Футболісти "Шахтаря" віддадуть усі свої сили для перемоги над "Боруссією" - Ахметов

2 хв читати
Футболісти "Шахтаря" віддадуть усі свої сили для перемоги над "Боруссією" - Ахметов

Президент ФК "Шахтар" (Донецьк) Рінат Ахметов заявляє, що його команда віддасть усі сили для перемоги над дортмундською "Боруссією".

"Боруссія" дуже сильна команда. Команда грає в красиву гру, атакувальну гру, але ми маємо зробити все можливе і неможливе, щоб пройти до 1/4 Ліги чемпіонів. Футболісти мають віддати всі свої сили і навіть більше", - заявив Р.Ахметов у вівторок під час спілкування з пресою на відкритому передматчевому тренуванні "Шахтаря".

На запитання про можливі проблеми із захистом "Шахтаря" Р.Ахметов сказав, що хотів би, щоб проблеми із захистом були у "Боруссії". "Я думаю, дві команди грають у красивий, атакувальний футбол. Я вірю в те, що завтра наші футболісти покажуть найкращі якості і створять багато проблем обороні "Боруссії", і сподіватимемося, що ці проблеми закінчаться добрим результатом... А це той результат, який дозволить нам пройти в 1/4 Ліги чемпіонів", - наголосив Р.Ахметов.

За словами президента ФК "Шахтар", його команда зобов'язана проходити далі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів незалежно від суперника.

На запитання кореспондента "Інтерфакс-Україна", чи вигідними виявилися угоди з продажем Вілліана в "Анжі" та купівлею Тайсона до "Шахтаря", Р.Ахметов сказав, що для нього "вигідно" - це насамперед спортивний результат. "Для мене важливо почути серце футболіста і внутрішній голос футболіста", - наголосив він.

"У нас у контракті був пункт EUR35 млн. Якщо ви пам'ятаєте, навіть півроку тому, влітку "Тотнгем", "Челсі" - ми всі вели переговори. І я сказав: EUR30 млн якщо клуб заплатить, то я надам таку можливість Вілліану залишити клуб. EUR30 млн нам не заплатили. Сьогодні була пропозиція від "Анжі" EUR35 млн, і я про це сказав Вілліану через агента... Що ти хочеш? Не найбільша моя мрія продавати футболіста "Анжі". Я думаю, що ти маєш грати в "Реал Мадриді", "Барселоні", "Манчестері" - у найкращих клубах Європи, але твій вибір я поважатиму", - додав Р.Ахметов.

За словами президента ФК "Шахтар", він не хотів "вбивати у Вілліані спортивну мотивацію". "У цій ситуації я думав, що якщо Вілліан захоче і повірить у свої сили, він вийде й один обіграє "Боруссію". І він коштуватиме 50. Клуб отримає 30, а все, що вище, отримає Вілліан. Тому твій вибір, я твій вибір поважатиму. Він говорить: я йду в "Анжі", - зазначив Р.Ахметов.

За його словами, він віддав перевагу мотивованому Тайсону або Дугласу над невмотивованим Вілліану. Також Р.Ахметов висловив упевненість, що Тайсон і Дуглас за якістю гри нічим не поступляться Вілліану, а цей трансфер зробить "Шахтар" сильнішим.

Р.Ахметов подякував Вілліану за все, що той зробив для "Шахтаря", і побажав йому успіхів у новій команді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА