19:22 30.01.2024

Кількість активних бізнесів за рік збільшилась на 61% - дослідження Weblium

2 хв читати

Новини компаній

Протягом 2023 року український конструктор сайтів Weblium спостерігав зростання кількості активних бізнесів по своїй клієнтській базі у всіх основних категоріях. Максимальні показники росту зафіксовані в сегменті інтернет-магазинів - плюс 66,5% у порівнянні з 2022 роком.

Кількість активних бізнесів за рік збільшилась на 61% - дослідження Weblium.

Дослідження проводилось методом порівняння клієнтської бази конструктора сайтів Weblium з прив’язкою до України. Аналізувались основні категорії: інтернет-магазини, освіта, портфоліо, розробка, реклама та маркетинг, спорт, індустрія краси, кафе та ресторани, сфера здоров'я, юристи та багато інших. Всього 18 основних сегментів ринку.

Інфографіка Weblium.

Кожна із досліджуваних категорій показала зростання. Найменше зросли: бізнеси в сфері культури, промислового виробництва і освіти. Найбільше зросла кількість бізнесів в нішах: інтернет-магазинів, юристів і фінансів, та логістичних послуг.

“Найбільше тішить і по-справжньому гріє душу той факт, що у порівнянні з довоєнною кількістю активно працюючих бізнесів, які мають сайт на Weblium, їх кількість в 2023 зросла майже в 2,5 рази. Попри жахливі умови і тотальну невизначеність український бізнес продовжує боротись і тримати удар в цих страшних випробуваннях. Ми горді бути йому партнерами в цьому” - зазначила Даніелла Шихабутдінова, СОО Weblium

У компанії відзначають, що дослідження не є репрезентативним, а просто відображає стан справ і динаміку серед найбільш активних представників бізнесу, які не дивлячись на повномасштабну війну і складні економічні умови продовжують розвивати бізнес, вкладати гроші в його представлення в мережі інтернет і подальше збільшення клієнтської бази.

“В умовах скорочення витрат на розробку та просування сайтів такі рішення, як наш конструктор - це одне з найбільш вдалих поєднань показників якості і вартості. Вже за декілька годин і базову вартість хостингу для сайта ви отримаєте повністю робочий проєкт, який дозволяє або тестувати і валідувати гипотези, або залучати нових клієнтів у ваш бізнес” - зазначає СМО Weblium Богдан Тимошенко.

За останні місяці команда Weblium інтегрувала в конструктор сайтів велику кількість технічних оновлень, які дозволяють з впевненістю і оптимізмом дивитись в перспективи, які відкриває 2024-ий рік.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА