16:20 28.09.2023

Experts club проведе в Києві тренінг для вчителів із надання домедичної допомоги для дітей

2 хв читати
Experts club проведе в Києві тренінг для вчителів із надання домедичної допомоги для дітей

Від 1 вересня в українських школах та вишах запроваджено три види навчання, які визначаються залежно від рівня безпеки у різних областях. Загалом у Україні у новому навчальному році діє 13 тисяч шкіл: 6,5 тисяч з них працює за стандартним форматом, а 3,8 тисяч – за змішаним. Загальна кількість учнів становить близько 4 млн, студентів – 415 тис. При цьому, рівень небезпеки для навчального процесу залишається високим навіть у столиці, так 21 вересня уламки збитих над столицею ракет пошкодили навчальний корпус та гуртожиток Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Тому, на думку засновників київського навчально-аналітичного центру Experts club, важливо допомогти викладачам та вчителям освоїти ключові навички надання домедичної допомоги.

У п'ятницю, 29 вересня, о 16:00 в Києві відбудеться навчальний семінар на тему "Перша домедична допомога для дітей при пораненнях та травмах". Організатори заходу – аналітичний центр Experts club спільно з медичним партнером Adonis. Генеральний партнер – благодійний фонд "Фонд Громади Приірпіння", а інформаційну підтримку надають інформагентство "Інтерфакс-Україна" та портал Open4business.

Тренінг проведе Мар'яна Болюк, представник групи медичних центрів Adonis, лікар-анестезіолог та співавтор 12 наукових публікацій.

Для участі в заході потрібно зареєструватися, надіславши запит за електронною адресою [email protected]. Запит має містити наступні дані: ПІБ учасника, номер телефону, назву навчального закладу.

Після підтвердження участі учасникам буде надіслана інформація про місце проведення семінару. Звертаємо увагу, що кількість місць обмежена!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА