09:52 16.08.2023

Медикаменти на 100 млн гривен для ЗСУ: "DeHealth" спільно з партнерами з МОЗ Ізраїлю організували гуманітарну допомогу українським військовим

2 хв читати

Київ, 15 серпня 2023

На фоні складної гуманітарної ситуації, спричиненої воєнною агресією Росії проти України, команда "DeHealth" разом з партнерами з Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, відзначилася активною гуманітарною діяльністю, забезпечивши гуманітарну допомогу Медичним Силам Збройних Сил України на суму понад 100 млн гривень.

Відповідаючи на запит командувача Медичних сил ЗСУ генерал-майора медичної служби пані Тетяни Остащенко, команда "DeHealth" здійснила послідовну роботу, що включала листування, відрядження та перемовини з представниками різних держав та партнерів.

Результатом цього спільного зусилля стала домовленність з МОЗ Ізраїлю щодо отримання гуманітарної допомоги для Медичних Сил Збройних Сил України та забезпечення мільйонами одиниць найважливіших медикаментiв для наших військових.

"DeHealth" виступила у ролі модератора та організатора, повністю безоплатно координувала усі зусилля, пов'язаних з забезпеченням гуманітарної допомоги.

Команда "DeHealth" працювала пліч-о-пліч з Міністерством охорони здоров'я Ізраїлю, Збройними Силами України, Міністерством охорони здоров'я України, Посольством Ізраїлю, Міністерством закордонних справ, Міноборони та іншими партнерами, щоб забезпечити своєчасну та необхідну підтримку нашим військовим.

Урочиста передача медикаментів відбулася 15 серпня у присутності представників Збройних Сил України, Міністерства оборони, МОЗу України та Посольства Ізраїлю. Ця подія є прикладом ефективної міжнародної співпраці та важливого внеску у забезпечення нашого військового персоналу необхідною допомогою.

Про "DeHealth":

DeHealth - це міжнародна компанія з головним офісом у Великій Британії та R&D центрами в Ізраїлі, США, Україні та Новій Зеландії, яка будує Банк Медичних даних. В Україні DeHealth відкрили благодійний фонд, що спрямований на покращення охорони здоров'я та надання гуманітарної допомоги Україні.

Прес-служба "DeHealth"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА