12:26 26.07.2023

Все, що треба знати про ставки на бокс

4 хв читати

Сьогодні бокс вважається одним з найбільш видовищних видів спорту. Поєдинки в професійному боксі збирають мільйони людей коло телеекранів та викликають значний ажіотаж. Наприклад, найближчим часом усі фанати боксу очікують бій Усик - Дюбуа. В любительському спорті ситуація схожа, але масштаби менші. Ось чому ставки на бокс – це популярний напрямок діяльності для багатьох людей, котрі в захваті від беттінгу.

Гравці, які гарно розбираються в боксі, можуть стабільно вигравати великі суми. Давайте обговоримо основні деталі ставок на бокс і на які події краще ставити.

Найпопулярніші типи ставок на бокс

В будь-якому поєдинку букмекери в першу чергу пропонують зробити ставку на бокс на результат поєдинку – виграш одного з спортсменів або нічия. Оскільки нічийний результат в боксі буває нечасто, він характеризується високим коефіцієнтом. Також ви можете заключати парі на наступні категорії ставок:

  • Тривалість бою:  тут букмекери встановлять тотал раундів, необхідно лише обрати, чи триватиме бій більше/менше раундів, аніж вказав букмекер.
  • Тотал раундів за відрізками: формат такої бокс ставки виглядає як 1-3 раунди, 4-6  і.т.д.
  • Перемога в раунді: тут необхідно зробити ставку на бокс щодо конкретного переможця поєдинку в певному раунді. Такі варіанти парі зазвичай мають високі коефіцієнти через складність прогнозування.
  • Дострокове завершення поєдинку внаслідок нокауту або технічної поразки.
  • Метод перемоги: це може бути нокаут чи технічна поразка, перемога за сумою балів, дискваліфікація та інші варіанта. 

Найчастіше користувачі обирають ставки на бокс на тотал раундів. В боксі допускається до 12 раундів, але часто бій завершується раніше. Тотали мають незначні коефіцієнти, але й зробити прогнози щодо кількості раундів простіше.

Як робити ставку на бокс аби отримати прибуток?

Якщо в хочете успішно робити ставки на бокс в Україні, необхідно дотримуватись деяких рекомендацій та враховувати особливості букмекерських контор: 

  • Трапляється, що букмекери свідомо завищують показники на виграш маловідомих спортсменів. В більшості випадків люди роблять ставки на бокс на перемогу більш іменитих боксерів, тому спостерігається така різниця коефіцієнтів. Ось чому важливо обирати перевірену контору.
  • Пам’ятайте, що інколи ставка повертається, якщо поєдинок завершився внічию, а букмекер не пропонує поставити на таке завершення поєдинку. Важливо заздалегідь ознайомитись з правилами букмекера.
  • Більш сильний та популярний боксер може розслабитись у поєдинку зі слабким суперником, це може вплинути на результат бою і на бокс ставки. Під час реваншу ситуація може докорінно змінитись.
  • Необхідно згадати, які травми не так давно спіткали вашого фаворита, адже в такому спорті це може зіграти велику роль.

Обов’язково перегляньте, як завершились попередні бої боксерів, скільки часу в них було на відпочинок та відновлення. Це також вплинути на результати поєдинку.

Найактуальніші стратегії ставок сьогодні

Всі ефективні стратегії базуються на глибокому аналізі інформації перед матчем. У більшості поєдинків можна легко визначити фаворита та андердога, оскільки бої за участі рівних суперників складають не більше 10%. Новачкам та досвідченим беттерам рекомендуємо робити ставки на бокс в Україні з урахуванням таких стратегій:

  • Флет: одна з найпростіших стратегій, коли беттер виділяє однакову суму на всі окремо взяті парі. Враховуючи потенціал банкролу для гри по флету обирають від 1% до 5%. Якщо мова йде про коефіцієнти, бажано обирати в межах від 1,50 до 2. У випадку невдачі можна збільшити суму ставки на бокс сьогодні, аби перекрити програш та вийти в плюс.
  • Драбина: така стратегія теж підходить для новачків. Для заключення парі необхідно обирати результати з невисокими коефіцієнтами а бюджет ставки на бокс обмежувати лімітами 5%. Сутність такої методики полягає в послідовному збільшенні ставки після того, як пройде попередня. Наприклад, гравець поставив 300 гривень на коефіцієнт 1,5 і отримав 450 гривень «брудними». Далі він має поставити всю суму на інший результат із схожим коефіцієнтом і т.д. Після третього виграшу бажано починати з початку. 
  • Ставка проти фаворита: такі ставки на бокс пов’язані зі значним ризиком та аналітичними здібностями. Новачкам для заключення парі краще обирати результати на перемогу андердога з коефіцієнтом не більше 3. При цьому прогноз має бути усвідомленим, важливо, аби в андердога були реальні шанси на перемогу.

Ставки на бокс сьогодні – це ризикова, але цікава справа. Важливо вміти правильно аналізувати матчі, добре розбиратись в правилах спорту й переглянути велику кількість поєдинків. Також необхідно обрати правильного букмекера для тривалої співпраці. Важливо, аби він пропонував високі коефіцієнти та надавав доступ до широкого розпису. Описані в статті стратегії будуть мати значну ефективність у випадку правильного планування фінансів, але не забувайте про необхідність аналізувати кожен поєдинок.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА