13:51 27.04.2023

Як стати щасливим?

2 хв читати
Як стати щасливим?

Римсько-католицька парафія св. Миколая в Києві запрошує на презентацію книги «ВІСІМ ЩАСЛИВИХ ДОРІГ ДО СВЯТОСТІ» доктора теології о. Павла Вишковського ОМІ, що відбудеться 1 травня 2023 року об 11 год. в м. Києві, в костелі св. Миколая по вул. Велика Васильківська 75.

Чи ти хочеш бути щасливим? Думаємо, що складно знайти людину, яка б цього не хотіла. А як стати щасливим? Було б чудово мати інструкцію, дороговказ. І він є! Щоб бути насправді щасливим, треба стати святим. І не поспішай опускати руки – це реально! Ти маєш нагоду дізнатись аж 8 способів, як можна осягнути святість у сучасному світі, а отже здобути справжнє і непроминальне щастя.

На презентації буде також присутнім єпископ Харківсько-Запорізький Павло Гончарук, який написав вступ до книги в часі обстрілів м. Харкова.

Крім того, кошти отримані від продажу будуть направлені, на відновлення костелу св. Миколая в Києві. І це ще одна причина стати хоч трохи щасливішим, знаючи, що допоміг у порятунку готичної перлини столиці України.

Після презентації кожен учасник матиме змогу поставити запитання єпископу, автору та видавцю книги, придбати книгу.

Окрім того, відбудеться автограф сесія, тож матимеш унікальну можливість отримати книгу з автографом автора. Також, буде додаткова нагода пожертвувати кошти на відбудову київського костелу св. Миколая.

Нагадуємо, що відбудову костелу ви можете підтримати у будь-який час за наступним посиланням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА