12:51 03.12.2022

"НЕЗЛАМНА КАВА": мережа АЗС АМІК Україна спрямує частину коштів від продажу гарячих напоїв на відновлення в чотирьох областях України

2 хв читати
"НЕЗЛАМНА КАВА": мережа АЗС АМІК Україна спрямує частину коштів від продажу гарячих напоїв на відновлення в чотирьох областях України

Компанія АМІК Україна запустила благодійну акцію “Незламна кава”, у межах якої дві гривні з кожної проданої чашки кави, чаю та інших гарячих напоїв на АЗС буде перераховано на відновлення Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей.

Мета компанії - спрямувати зібрані кошти на відбудову шкіл, лікарень та інших соціально значущих об'єктів, які були пошкоджені чи знищені країною-агресором під час військового вторгнення у цих областях.

Зігрітись і одночасно долучитися до відбудови країни можна на всіх заправках AMIC ENERGY в Україні, крім поки що окупованих територій та зони проведення бойових дій.

Благодійний проєкт “Незламна кава” триватиме з 1 грудня 2022 по 31 березня 2023 року.

Щомісяця АМІС Energy буде інформувати українців про суму зібраних коштів для їх подальшого перерахування місцевим органам влади вищезгаданих областей.

Завдяки реалізації благодійного проєкту компанія розраховує залучити на відбудову понад декілька мільйонів гривень.

Слідкувати за перебігом благодійної акції можна на сторінках AMIC ENERGY в соцмережах: Фейсбук, Інстаграм.

Довідково:

AMIC Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного та роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі та Україні зі штаб-квартирою у Відні. Станом на 2020 рік, AMIC Energy — п'ята за обсягами реалізації мережа в Україні, що займає 6,7 % українського паливного роздрібного ринку.

В 2014 році AMIC Energy прийняла стратегічно важливе рішення про вклад інвестицій у Центральній та Східній Європі, в результаті чого в Україні компанією була придбана мережа АЗС у російської групи "Лукойл". 26 травня 2015 року відбулася офіційна презентація бренду AMIC Energy в Україні - ПІІ "АМІК Україна".

З 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, підприємство АМІК Україна не припиняє допомагати підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, Територіальної оборони, ДСНС, Військовим адміністраціям та територіальним громадам різних областей безкоштовно, передавши вже понад 250 000 літрів палива.

У вересні 2022 року підприємство АМІК Україна підписало благодійну угоду з 242 Окремим Батальйоном Територіальної Оборони, де служать співробітники компанії, для постачання військового спорядження та інших необхідних речей, і продовжує регулярно надавати допомогу іншим військовим підрозділам, реагуючи на їхні нагальні потреби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА