14:38 30.06.2021

Друге життя архітектурних макетів житлових комплексів компанії "Інтергал-Буд"

2 хв читати
Друге життя архітектурних макетів житлових комплексів компанії "Інтергал-Буд"

Однією з переваг більшості відділів продажів житлових комплексів компанії «Інтергал-Буд» є наявність на їхній території архітектурних макетів комплексів. Завдяки цій наочній демонстрації майбутні мешканці бачать, як виглядатиме їхній будинок та прибудинкова територія після завершення будівельних робіт. Макети виконуються з високою точністю та показують найменші деталі проєкту — присутні навіть фігурки дерев, людей та автомобілів. Виглядаючи максимально реалістично, вони справляють неабияке враження на відвідувачів відділу продажів та допомагають прийняти рішення про придбання квартири.

Нещодавно один із покупців запитав нас про подальшу долю макету після того, як всі квартири проєкту будуть розкуплені. Тож залюбки ділимося інформацією, адже наші макети мають друге, не менш цікаве та осмислене життя! А допомагає нам в цьому наш підрядник — Студія архітектурних макетів UkrMaket.

Отже, коли макет виконає свою головну місію він передається профільним вишам як навчальний посібник. Таким чином, два макети наших житлових комплексів вже допомагають у навчанні майбутніх архітекторів та будівельників. Один з них переїхав до Київського національного університету будівництва та архітектури, а інший днями відправився до Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

«Створення архітектурного макета справа доволі тривала, трудомістка та коштовна. Тому вдвічі приємніше, що після виконання свого основного призначення конструкція не відправляється в небуття, а продовжує приносити користь. Коли ми з компанією «Інтергал-Буд» задумалися, яким чином можна продовжити життя макетів, то вирішили подарувати їх навчальним закладам, які готують архітекторів, дизайнерів та будівельників. ВУЗи, своєю чергою, відразу ж погодилися прийняти такий цінний дарунок. Тож сьогодні результат багатогодинної праці фахівців студії виконує освітню ціль та сприяє підвищенню рівня якості знань студентів», — розповів керівник студії архітектурних макетів UkrMaket Роман Пасічник.

Тобто якісний архітектурний макет — це не лише про перше враження від візуалізації проєкту, а й про детальне опрацювання архітектури та елементів, його цільне сприйняття. І саме завдяки цьому його освітня цінність зростає, тож ми готові ділитися знаннями, вміннями та ідеями з майбутніми спеціалістами будівельної галузі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА