16:54 16.01.2020

Міністр економіки заявляє про атаку на Гончарука і висловлює підтримку прем'єру

2 хв читати
Міністр економіки заявляє про атаку на Гончарука і висловлює підтримку прем'єру

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявляє про атаку на прем'єр-міністра Олексія Гончарука і висловлює йому свою підтримку.

"Зараз іде чергова атака на прем’єр-міністра від тих, хто хоче поставити на його місце нечесну і більш лояльну людину. Це наїзд - і його буде відбито. Жорстко, спокійно і професійно... Я підтримую прем'єра і всіх міністрів. Я сюди прийшов боротись командою, і ми виграємо", - написав Милованов у Facebook у четвер.

"Я підтримую прем'єр-міністра. Олексій - найкращий прем'єр-міністр за всю історію України. І я це доведу вам фактами. Немає корупції в уряді, немає дерибану позицій, немає дерибану бюджету, немає дерибану державних підприємств. Немає квот в політичних призначеннях. В моєму міністерстві всі призначення та звільнення роблю я. Такого в Україні ніколи не було. Завжди вкручували смотрящих", - зазначив міністр.

Низка Telegram-каналів поширила аудіозаписи, на яких декілька людей обговорюють підготовку доповіді з економічної політики президента, а також причини і наслідки підвищення курсу гривні. Людина з голосом, схожим на голос прем'єр-міністра Олексія Гончарука, говорить про "примітивні" уявлення президента в економіці, а себе називає "профаном в економіці". Як стверджується, запис було зроблено 16 грудня, і в нараді брали участь, окрім Гончарука, заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова, міністр фінансів Оксана Маркарова, заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів та інші. На одному із записів чути голос, схожий на голос міністра економіки Милованова, на іншому його згадують.

Інформоване джерело уточнило агентству "Інтерфакс-Україна", що оприлюднений звукозапис скомпонований із "нарізок" із двох зустрічей, які відбувалися в будівлі Кабінету Міністрів у середині грудня і присвячувалися темі координації роботи уряду і Нацбанку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА