16:55 23.10.2018

Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Ізраїлю, Катару, Бельгії та Ісландії

1 хв читати
Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Ізраїлю, Катару, Бельгії та Ісландії

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у новопризначених послів в Україні - Держави Ізраїль, Держави Катар, Королівства Бельгія, Республіки Ісландія, повідомляється на офіційному сайті глави Української держави у вівторок.

Президент України та Посол Ізраїлю Йоель Ліон приділили окрему увагу питанню поглиблення двостороннього торговельно-економічного співробітництва, зокрема, підписанню найближчим часом Угоди про зону вільної торгівлі між урядами України та Ізраїлю. Сторони обговорили також співробітництво в рамках ООН та інших міжнародних організацій.

Під час бесіди П.Порошенка з послом Катару Гаді Аль-Гаджрі співрозмовники наголосили на важливості початку роботи в листопаді Спільної міжурядової комісії з економічного, торговельного та технічного співробітництва. Сторони наголосили на важливості якнайшвидшої ратифікації двосторонніх угод про сприяння та взаємний захист інвестицій, а також уникнення подвійного оподаткування.

Під час бесіди П.Порошенка з послом Бельгії Алексом Ленардсом співрозмовники висловилися за необхідність посилення політичного діалогу та наголосили на важливості посилення співпраці в рамках ООН, враховуючи членство Бельгії в Раді Безпеки у 2019-20 рр. Глава держави висловив вдячність Бельгії за практичну допомогу в контексті подолання наслідків російської агресії.

Під час бесіди з послом Ісландії Арні Тор Сігурдссон П.Порошенко наголосив на важливості активізації торговельно-економічного співробітництва між країнами і подякував уряду Ісландії за солідарність у питанні суверенітету і територіальної цілісності України, а також чітку політику санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА