13:31 23.11.2017

Візит президентів України і Польщі до Харкова очікується в середині грудня

2 хв читати
Візит президентів України і Польщі до Харкова очікується в середині грудня

 Президент України Петро Порошенко та його польський колега Анджей Дуда планують відвідати Харків у середині грудня, повідомила глава Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

"Харків стає хорошим майданчиком для зміцнення двосторонніх відносин України та Польщі. Вже другий рік поспіль ми проводимо Українсько-польський форум щодо розвитку місцевого самоврядування. Спасибі за це польським партнерам. Співпраця України і Польщі зміцнюється, і ніякі провокації не здатні посварити наші дружні народи. в середині грудня очікуємо візит двох президентів - України та Польщі - сюди, до Харкова", - цитує прес-служба ОДА виступ Ю.Світличної на відкритті II Польсько-українського форуму місцевого самоврядування в Харкові в четвер.

Польсько-український форум місцевого самоврядування відбувається у Харкові другий рік поспіль. Участь в ньому традиційно беруть керівники українських об'єднаних громад і польських гмін, а також експерти, дипломати і представники бізнесу обох країн.

Ініціаторами та організаторами форуму є Харківська облдержадміністрація, Харківський центр розвитку місцевого самоврядування, Генеральне консульство Республіки Польща в Харкові, ГО "Польсько-українська аграрна асоціація", Програма "U-LEAD з Європою" і Міжнародний фонд "Солідарність".

У роботі форуму візьмуть участь близько 400 представників органів місцевого самоврядування, державної влади і громадських організацій Харківської області, а також представники делегацій з 7 областей України, українських та польських ділових та експертних кіл.

Раніше П.Порошенко і А.Дуда в телефонній бесіді обговорили майбутній робочий візит польського президента до Харкова в грудні поточного року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА