16:20 05.07.2016

"Батьківщина" і "радикали" заблокували трибуну і президію ВР

1 хв читати
"Батьківщина" і "радикали" заблокували трибуну і президію ВР

Фракції Радикальної партії "Батьківщина" заблокували трибуну і президію Верховної Ради України, а також президентське місце в сесійній залі парламенту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", наразі близько 20 народних депутатів з двох фракцій сидять за президією, стоять біля трибуни і зайняли президентське місце.

Лідери фракцій Олег Ляшко і Юлія Тимошенко стоять біля трибуни.

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Олександра Кужель посіла місце президента у Верховній Раді, а на місці спікера в президії зайняла її однопартійка Надія Савченко.

Як повідомлялося, раніше у вівторок, 5 липня, лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що разом із його фракцією блокувати трибуну і президію Верховної Ради буде і фракція "Батьківщина".

О. Ляшко нагадав про вимоги фракцій - створити слідчу комісію Верховної Ради з тарифами, ухвалити закон, що передбачає, що весь газ вітчизняного виробництва має йти на потреби ЖКГ, розслідування корупції, офшорів вищих посадових осіб держави.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА