14:45 04.11.2013

Регіонали врахували інформацію про початок судового процесу в США та Швейцарії у справі Тимошенко та Лазаренка про розкрадання $200 млн

1 хв читати

Інформація про початок судового процесу в США та Швейцарії у справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема українських екс-прем'єрів Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка, вплине на рішення фракції Партії регіонів щодо голосування за законопроект про лікування засуджених за кордоном, заявив лідер фракції Олександр Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чи вплине інформація, яка з'явилася в ЗМІ, на рішення фракції щодо голосування за відповідні законопроекти, О.Єфремов сказав: "Безумовно".

О.Єфремов зазначив, що це питання сьогодні обговорювалося на засіданні фракції Партії регіонів. "Було досить бурхливе обговорення навколо цієї теми, й ця інформація просто не може не вплинути на рішення фракції", - сказав він.

Як повідомлялося, Міністерство доходів і зборів України розпочало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна в справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема українських екс-прем'єрів Ю.Тимошенко та П.Лазаренка.

Міндоходів доручило міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham представляти їхні інтереси в майбутніх судових процесах у низці країн світу та вжити всіх необхідних заходів для найкращого захисту інтересів держави Україна, повідомляється на сайті цієї фірми.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА