16:57 08.11.2021

Підроблений COVID-сертифікат із печаткою мережі "Добробут" не має стосунку до цієї клініки - заява

2 хв читати
Підроблений COVID-сертифікат із печаткою мережі "Добробут" не має стосунку до цієї клініки - заява

Внутрішнє розслідування, проведене медичною мережею "Добробут", показало, що підроблений COVID-сертифікат із печаткою медмережі "Добробут" не має стосунку до цієї клініки.

Як повідомляється в прес-релізі "Добробуту", це вдалося з'ясувати під час внутрішнього розслідування.

"Медмережа "Добробут" не має жодного стосунку до підробленого COVID-сертифікату, який журналісти телеканалу LIVE продемонстрували 2 листопада у прямому ефірі. Внутрішнє розслідування показало, що печатки та підпис лікаря на нібито довідку про вакцинацію від клініки підроблено. Запис в електронній системі охорони здоров'я про таке щеплення відсутній", - повідомляє медмережа.

У компанії наголошують, що "журналісти не звернулися за коментарем до "Добробуту" під час підготовки програми та допустили некоректну форму подачі матеріалу, внаслідок чого діловій репутації компанії та її співробітників завдано збитків".

"Добробут" наполягає на вибаченнях з боку телеканалу та донесенні позиції компанії в тій самій формі, в якій було поширено помилкову та двозначну інформацію про неї", - заявляють у компанії.

У медмережі наголошують, що "Добробут" активно співпрацює з поліцією Шевченківського району щодо розслідування кримінального правопорушення за фактом підроблення документів.

"Для компанії принципово знайти винних. Такі дії шахраїв ставлять під удар кампанію з вакцинації, в якій бере участь клініка, тому дуже важливо не допустити їх повторення. Крім того, "Добробут" не виключає, що став жертвою недобросовісної конкуренції", - зазначають у медмережі.

У компанії наголошують, що "Добробут" бере активну участь у вакцинації, а палати інтенсивної терапії клініки переповнені хворими на COVID-19.

"Наші лікарі працюють, не шкодуючи себе. У такій ситуації бездоказові натяки на можливість підроблення COVID-сертифікатів у "Добробуті" звучать образливо. У країні понад тисяча кримінальних справ за підроблення документів про вакцинацію. Я не чув, щоб хоч за однією із них обвинувачувалися співробітники "Добробуту". Тому для мене стало несподіванкою голослівне обвинувачення у прямому ефірі на нашу адресу. Ми наполягаємо на публічних вибаченнях і захищатимемо репутацію клініки та наших лікарів", - заявив співзасновник та генеральний директор "Добробуту" Олег Калашніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дніпропетровська область отримала від чеських партнерів мобільне реанімаційне відділення на 13 пацієнтів

МОЗ завершило перевірку ВЛК у Києві

Усі бюро судмедекспертизи до середини 2024 року увійдуть до єдиної національної системи під управлінням МОЗ - Кузін

Через війну в Україні не діагностують до 30% випадків туберкульозу

Українські клініки отримають іще 73 потужні генератори в рамках проєкту МОЗ і СБ

Фонд UNFPA за підтримки Швеції та Норвегії передав Україні ще дві мобільні гінекологічні клініки

Кабмін затвердив стратегію добровільного донорства крові до 2028 року

У Києві почалося створення найсучаснішого Центра протезування для військових - Кличко

Мерія Лондона повідомила про початок благодійної програми з відправки авто в Україну на базі ініціативи Кличка

Волонтери ТЧХУ Житомирщини зустріли 51-й евакуаційний поїзд із Донецької області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА