13:40 13.03.2023

Україна хоче йти до ЄС разом із Грузією, влада якої йде в протилежному напрямку - Арахамія

1 хв читати
Україна хоче йти до ЄС разом із Грузією, влада якої йде в протилежному напрямку - Арахамія

Україна хоче йти до Європейського Союзу разом із Грузією, але грузинська влада йде в протилежному напрямку, вважає голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"І досить лякати грузинський народ тим, що в Україні бажають Грузії війни. Ми, як ніхто інший, розуміємо, що таке війна і нікому таких страждань, крім Росії, побажати не можемо. Україна хоче йти в ЄС разом із братами грузинами і дуже боляче спостерігати, як грузинська влада йде абсолютно у протилежному напрямку", - написав Арахамія у своєму телеграм-каналі в понеділок.

За словами народного депутата, прем'єр-міністр Грузії заявив, що нібито українські політики втручаються у внутрішні справи Грузії. Арахамія наголосив, що ключове завдання всієї світової спільноти - це збереження демократії в Грузії, у владі якої багато агентів Росії.

"Грузинський народ це розуміє, десятки тисяч молодих людей у Грузії це розуміють, а прем'єр-міністр вдає, що не розуміє. Думаю, що почне розуміти тоді, коли буде оприлюднено рахунки і транзакції його найближчого оточення. Шкода лише, що в Грузії розслідувати це буде нікому, бо "рука руку миє", - зазначив голова фракції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА