08:34 24.08.2022

Нічні ракетні удари по Харкову та передмістю спровокували пожежі у житловому будинку та на складах

2 хв читати
Нічні ракетні удари по Харкову та передмістю спровокували пожежі у житловому будинку та на складах

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 49 оперативних виїздів, 33 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема 9 пожеж, спричинених воєнними діями.

"Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися у Богодухівському (1), Чугуївському (1) та Харківському (6) районах області, а також у Шевченківському (1) районі Харкова", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Зокрема, у Циркунах (Харківський район області) через ворожі обстріли сталося 4 пожежі. Горіли господарські будівлі, дворові забудови, паркани та трава.

Вночі окупанти завдали ракетних обстрілів по місту Харкову та області. В результаті почалася пожежа у триповерховій житловій будівлі Шевченківського району Харкова. Горіли дерев'яні конструкції даху, перекриття та перегородки. До ліквідації пожежі було залучено 21 одиницю пожежно-рятувальної техніки та близько 100 фахівців особового складу ДСНС. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу вдалося швидко ліквідувати та запобігти поширенню полум'я на інші будівлі. Жертв і постраждалих не було.

Крім того, у Рогані (Харківський район області) в результаті ракетного обстрілу сталася пожежа у складській будівлі. Вогонь охопив близько 300 кв.м. До ліквідації пожежі було залучено 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 спеців особового складу ДСНС. Жертв і постраждалих не було.

Крім того, рятувальники тричі виїжджали на допомогу комунальникам, населенню та поліції та 1 раз для проведення аварійно-рятувальних робіт.

За добу піротехніки ДСНС ліквідували 15 ворожих вибухонебезпечних предметів, що не розірвалися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА