07:07 07.07.2022

На фронті нарешті запрацювала західна артилерія

2 хв читати
На фронті нарешті запрацювала західна артилерія

Президент України Володимир Зеленський відзначив успішну роботу на фронті західної артилерії.

"Нарешті потужно запрацювала західна артилерія. Зброя, яку ми отримали від наших партнерів. Її точність саме така, як треба", - сказав він у відеозверненні у середу ввечері.

"Наші захисники завдають відчутних ударів по складах та інших точках, які важливі для логістик окупантів. І це суттєво знижує наступальний потенціал російської армії. Втрати окупантів з кожним тижнем лише зростатимуть", - сказав президент.

"Боремося за весь наш південь, за весь український Донбас - там наразі найжорстокіше протистояння, біля Слов'янська та Бахмута. Боремося за Харківщину. Нехай окупанти не думають, ніби їхній час на цій землі - довгий, а перевага їхньої артилерії - вічна", - сказав Зеленський.

За його словами, "сьогодні широкому загалу стало відомо, що на півдні нашої країни, в окупованих районах, було закрито доступ до соціальних мереж, месенджерів та YouTube. Російські сили заблокували будь-яку можливість для людей знати правду про те, що відбувається, і про наш потенціал, який ми поступово збільшуємо".

"Українські сили просуваються наразі на декількох тактичних напрямках, зокрема на півдні - на Херсонщині, на Запоріжжі. Ми не віддамо нашу землю - вся суверенна територія України буде українська. Люди мають про це знати", - сказав президент.

Він звернувся із закликом до тих, хто має можливість говорити з людьми на півдні нашої держави - з Херсоном, Генічеськом, Бердянськом, Мелітополем та іншими містами і селами - поширювати там правду.

"Використовуйте будь-яку нагоду, щоб сказати людям в окупованих районах, що ми про них пам'ятаємо і за них боремося", - сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА