07:29 29.05.2022

Мер Мелітополя закликає українців не брати російські паспорти, а "бюджетників" не співпрацювати з окупантами

1 хв читати
Мер Мелітополя закликає українців не брати російські паспорти, а "бюджетників" не співпрацювати з окупантами

Мер Мелітополя Іван Федоров закликає українців не брати російські паспорти, а працівників бюджетної сфери не співпрацювати з окупантами.

"Псевдопаспорти Росії брати не можна... Співробітникам бюджетної сфери не можна співпрацювати з окупантами...", - написав Федоров у телеграм-каналі.

Він пояснив, що через масову роздачу російських паспортів українців можуть примусово мобілізувати для участі у проведенні т.зв. "спецоперації" РФ проти Збройних сил України Федоров наголосив, що ці паспорти не визнає ні Україна, ні будь-які інші демократичні держави, а до того ж "в Україні заборонено подвійне громадянство".

Також Федоров зазначив, що "український уряд продовжить фінансувати бюджетників. Співробітники інших підприємств можуть працювати без наслідків кримінальної відповідальності за колаборацію. Усю відповідальність за взаємодію із окупантами несе керівник підприємства".

Крім того, навчальні заклади Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького (МДПУ) та Таврійський державний агротехнологічний університет (ТДАТУ) залишаються українськими та перереєстровані на території Запоріжжя.

Разом із тим Федоров додав, що запорожці змушені брати гуманітарну допомогу та гроші від окупантів, а також купувати російські сім-карти.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА