07:45 28.05.2022

Минулої доби українські військові знищили 63 окупанти, 19 одиниць техніки

1 хв читати
Минулої доби українські військові знищили 63 окупанти, 19 одиниць техніки

Минулої доби українські військові знищили 63 людини особового складу агресора та 19 одиниць техніки, повідомляє Оперативне Командування "Південь".

"За результатами проведених нами контратак, противник зазнав втрат, які становлять: 6️3 рашисти та 1️9 одиниць ворожої техніки, серед яких 3️ сучасних танка Т-72, 5️ одиниць іншої броньованої техніки та 2 самохідні артустановки, 1️ літак і 6️ вертольотів", - йдеться в повідомленні, опублікованому в ніч проти суботи.

Наголошується, що окупанти підтягли до Херсонської області ешелон, що складається з близько 30 одиниць танків Т-62, а також автомобільну техніку, бойові броньовані машини, реактивні системи залпового вогню.

Ворог завдав по українських позиціях 5 ударів вертольотами Мі-8, але в спробі ще раз атакувати позиції українських захисників трьома вертольотами, ворог отримав відсіч, і атака була зірвана.

"Під час авіаційної активності в небі над Миколаївщиною та Херсонщиною 2️ ворожі ракети типу "повітря - повітря" самоліквідувалися. Випущені вони були з того ж літака Су-35, який був збитий нашим винищувачем Міг-29", - зазначають у ОК.

2️ ракетні та 3️ десантні кораблі у Чорному морі продовжують блокувати судноплавство, зберігається загроза ракетних ударів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА