16:33 15.03.2022

Киян закликають не передавати паспортні та контактні дані підозрілим особам під виглядом благодійників - КМДА

1 хв читати

Киян закликають бути пильними та не передавати паспортні та контактні дані підозрілим особам або організаціям, які нібито пропонують благодійну допомогу, попереджають у Київській міській державній адміністрації.

"У Києві фіксуються випадки, коли під виглядом надання благодійної допомоги невстановлені особи збирають паспортні та контактні дані осіб соціально незахищених категорій", - ідеться у повідомленні пресслужби міськадміністрації.

Зазначається, що у випадках, коли підозрілі особи намагаються отримати ваші особисті та контактні дані, запитуйте статутну документацію благодійних організацій, які вони нібито представляють, а також повідомляйте про такі факти поліцію.

У КМДА наголошують, що органи соціального захисту населення не збирають особисті дані осіб, які належать до соціально незахищених верств населення.

"Волонтерські та благодійні організації, які співпрацюють із міською владою, не займаються збором даних – усю необхідну для їхньої роботи інформацію вони отримують від органів соціального захисту", - йдеться у повідомленні.

Джерело: https://t.me/KyivCityOfficial/2607

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА