14:50 14.03.2022

Уряд отримав вказівку зняти всі перешкоди для малого та середнього бізнесу - Зеленський

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність зняти всі перешкоди з малого та середнього бізнесу, "щоб на вулицях міст з'явилося життя".

"На вулицях міст має з'явитися життя. Там, де дає змогу безпека. Там, де це можуть забезпечити люди. Аптека, торгівля, будь-який бізнес, який може просто працювати сьогодні. Щоб країна жила. Щоб уже розпочиналося відновлення України. І це залежить від кожного з нас, від кожного здатного працювати", - сказав він у відеозверненні у понеділок.

Президент України зазначив, що "економічне придушення України – це одне із завдань війни проти нас сьогодні". "Тому уряд отримав чітке доручення повернути малий та середній бізнес. Забрати все, що заважає. Максимально послабити податки, прибрати усі труднощі, абсолютно все. Щоб система не тиснула, щоб люди знали, що можуть працювати так, як вони можуть. Там, де вони можуть", – заявив він.

Зеленський вважає, що "на час війни та для повоєнного розвитку потрібна нова податкова модель. Слід оновити і фінансові правила. Щоб люди відчували, що можна виявляти пружність. Відчували, що всі гроші та цінності будуть збережені. І що можна не боятися втратити будь-що, бо держава Україна гарантує кожному безпеку активів та накопичень".

"Кабінет Міністрів вже працює над тим, як оформити це нормативно. День-два – будуть деталі", - заявив президент України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти посилили обстріли прикордоння, загинули два мирні жителі - Синєгубов

Ми потребуємо максимальної зосередженості друзів України, щоб прискорити постачання зброї, - Зеленський на зустрічі з Чапутовою

РФ розпочала нову хвилю наступу на харківському напрямку, наразі ми зупинили їх артилерією - Зеленський

Президент Словаччини Зузана Чапутова прибула до Києва з прощальним візитом

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Клочку у вигляді 12 млн грн застави - САП

Коментаторами фіналу "Євробачення-2024" в Україні стануть ведучий Мірошниченко та стендап-комік Байдак

Реєстрацію на конкретний час у "єЧергу" для автобусів запущено на чотирьох українсько-румунських пунктах пропуску

Ворог намагався прорвати українську лінію оборони в Харківській області під прикриттям бронетехніки - Міноборони

У сховищі музею Івана Гончара встановлено сучасну систему контролю клімату для збереження цінних експонатів - Кличко

РФ не змогла використати паради 9 травня для демонстрації військової могутності через значні втрати в Україні - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА