15:08 12.02.2022

Зеленський наголошує на важливості запобігання дестабілізації всередині країни

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський заявив про важливість підготовки всіх структур МВС для запобігання дестабілізації всередині країни.

"Ми з вами розуміємо, що будь-який наступ, будь-яка окупація розпочинається з дестабілізації всередині держави, з роботи ДРГ", - сказав він у Херсонській області в суботу.

Зеленський зазначив, що цьому присвячені спеціальні навчання підрозділів МВС на кордоні з тимчасово окупованим Кримом, які відбуваються наразі. "На сьогодні ми бачимо, що все чудово відпрацьовується. Найближчими днями триватиме ... Паралельно в нас відбуватимуться військові навчання", - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналіста про загрозу дестабілізації всередині країни, президент сказав: "Такі "сюрпризи" (внутрішні заворушення – ІФ) можуть бути. Ми маємо розраховувати на свої сили. Ми розуміємо, що такі речі можуть бути без попереджень, тому найголовніше - щоб ми були до всього готові. Й саме це відпрацьовуємо".

При цьому Зеленський відзначив відповідну підготовку фахівців: "Я думаю, що наші фахівці, наші міністерства, наші військові на дуже серйозному рівні. Саме цей рівень вони сьогодні продемонстрували".

Він також нагадав, що напередодні відбулося виїзне засідання РНБО в Харкові. "Нікого не боїмося, без паніки, все під контролем", - запевнив глава держави.

Зеленський у суботу в Херсонській області спостерігав за спеціальними навчаннями підрозділів МВС на кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА