10:27 13.12.2021

Глава НАЗК представить антикорупційні зусилля України на конференції держав-учасниць Конвенції ООН проти корупції

2 хв читати
Глава НАЗК представить антикорупційні зусилля України на конференції держав-учасниць Конвенції ООН проти корупції

Глава Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков очолив українську делегацію, яка візьме участь у 9-й сесії конференції держав-учасниць Конвенції Організації Об'єднаних Націй проти корупції, яка відбудеться з 13 по 17 грудня в Єгипті.

Як повідомляє прес-служба НАЗК у понеділок, ця конференція - одна з головних подій для професіоналів в антикорупційній діяльності, що відбувається кожні два роки під егідою ООН.

"Учасниками конференції стануть керівники антикорупційних органів, міністри, провідні учені, які досліджують антикорупційну тематику, і представник міжнародних і громадських організацій зі всього світу", - йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, до складу української делегації увійшли голова комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики Анастасія Радіна, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, в.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук і заступник голови НАЗК Іван Пресняков.

"Під час конференції глава НАЗК проведе зустрічі з керівниками антикорупційних органів і представниками урядів, зокрема, з таких країн, як Франція, Італія, Сполучені Штати Америки, Сінгапур, Хорватія, Йорданія, Чилі та Сербія. Також відбудуться зустрічі з представниками міжнародних організацій, зокрема з керівниками відділень Програми розвитку ООН (UNDP), Управління ООН з наркотиків і злочинності (UNODC) і Міжнародної фундації виборчих систем (IFES)", - наголошують у НАЗК.

Там додають, що Олександр Новіков представить антикорупційні зусилля України під час основної частини конференції, а також виступить із промовами на двох спеціальних заходах: "Проблеми та можливості ІТ-технологій для запобігання і виявлення корупції та сприяння доброчесності та прозорості" та "Практичні кроки до прозорості політичних фінансів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА