07:56 21.10.2021

До "червоної" зони можуть потрапити ще сім областей

1 хв читати
До "червоної" зони можуть потрапити ще сім областей

Ще сім областей, крім Сумської, можуть потрапити в "червону зону" епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції Covid-19, заявив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

"Житомирська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Хмельницька та Чернівецька області можуть потрапити в "червоні" зони, якщо не посилять протиепідемічні заходи", - сказав Чернишов.

Міністр закликав громади посилювати протиепідемічні заходи і прискорювати темпи вакцинації громадян для уповільнення зростання захворюваності COVID-19.

"Епідемічна ситуація вимагає максимальної консолідації зусиль центральної влади та органів місцевого самоврядування. Показник захворюваності, на жаль, щодня зростає. Кількість госпіталізацій і важких випадків - дуже висока. 94% пацієнтів, яких госпіталізували з COVID-19 за тиждень, були вакциновані. Масова вакцинація в усьому світі покликана допомогти уникнути критичних ситуацій і зберегти життя людей", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні в середу ухвалила рішення віднести Сумську область до "червоної" зоні епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції Covid-19 з суботи, 23 жовтня.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА