12:14 09.10.2021

Кулеба та Чавушоглу зустрілися з українськими й турецькими бізнесменами у Львові

1 хв читати

Міністри закордонних справ України та Туреччини Дмитро Кулеба та Мевлют Чавушоглу на зустрічі з представниками бізнес-кіл двох країн у Львові у п'ятницю обговорили нові можливості співпраці.

"На переговорах цього тижня ми приділили значну увагу саме підтримці бізнесу та розвитку торгівлі. Ми створюємо нові можливості співпраці українських і турецьких компаній у цілій низці сфер, усувати перешкоди для розвитку міжнародної співпраці, продовжуємо підтримувати український бізнес", - запевнив Кулеба, повідомляє прес-служба МЗС України.

Чавушоглу висловив вдячність українській стороні за підтримку роботи турецьких фірм в Україні й запевнив їх у незмінній підтримці з боку турецького уряду.

У заході взяли участь члени ГО "Міжнародне товариство українсько-турецької дружби", провідні підприємці Львівської торговельно-промислової палати, які мають бізнес-контакти з турецькою стороною, топ-менеджери низки українських і турецьких компаній.

Учасники відзначили успішну роботу турецьких компаній в Україні й українських компаній у Туреччині, обговорили шляхи усунення перешкод для подальшого розвитку українсько-турецької торгівлі.

У заході взяли участь компанії, які працюють у галузях енергетики, ІТ-послуг, туризму, медичного обслуговування, продовольчого експорту, машинобудування.

7-8 жовтня Чавушоглу перебував із візитом в Україні (м. Львів) на запрошення Кулеби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА