07:25 29.09.2021

Міноборони Британії схвалило запит про допомогу в доставлянні палива на АЗС, воно почнеться на цьому тижні

1 хв читати
Міноборони Британії схвалило запит про допомогу в доставлянні палива на АЗС, воно почнеться на цьому тижні

Британські військові на цьому тижні почнуть доставляти бензовози на заправні станції після затвердження міністерством оборони офіційного запиту про допомогу, повідомляє у вівторок Sky News з посиланням на джерело.

Доставкою палива опікуватимуться близько 150 військовослужбовців. Інформації про те, куди саме в Британії вони попрямують, наразі немає.

Всі військові водії мають права категорії C, які дозволяють керувати автомобілями, маса яких перевищує 7,5 тис. кг. Проте, їм може знадобитися до трьох днів додаткових тренувань, щоб навчитися управляти бензовозами.

Міністерство оборони отримало запит у рамках програми "Допомога військ цивільному населенню" в понеділок, у вівторок він був схвалений. Раніше війська вже були приведені в стан підвищеної готовності у зв'язку з паливною кризою.

У вівторок лідер британських лейбористів звинуватив уряд Великої Британії в тому, що воно привело королівство до "хаосу", не зумівши впоратись із паливною кризою. Він закликав прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсона надати ключовим працівникам пріоритетний доступ до запасів палива, щоб вони могли продовжувати роботу.

Велика Британія зіткнулася з нестачею водіїв бензовозів: багато покинули країну після Brexit, а отримання водійських прав виявилося утруднено через пандемію коронавірусу. В результаті в країні спостерігаються перебої з поставками палива, що позначається на поставках продовольства в магазини, на роботі вчителів і лікарів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА