19:08 17.08.2021

Чечоткін обговорив із послом Ізраїлю в Україні підготовку до святкування Рош Гашана

1 хв читати
Чечоткін обговорив із послом Ізраїлю в Україні підготовку до святкування Рош Гашана

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін і посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський на зустрічі у вівторок обговорили заходи безпеки під час святкування єврейського Нового року Рош Гашана в Умані, повідомляє прес-служба ДСНС.

"За попередніми оцінками, найбільш інтенсивне переміщення паломників відбуватиметься через міста Київ, Одеса та Вінниця. З метою гарантування безпеки у період паломництва цілодобово здійснюватиметься посилений моніторинг ситуації у міжнародних аеропортах, на залізничних вокзалах та на автомобільних шляхах", - розповів Чечоткін.

Він зазначив, що в період паломництва всі заходи здійснюватимуться у співпраці з Національною поліцією України, місцевими органами влади, організаторами заходів і консульством у м. Умані, а також із представниками Національного управління пожеж і порятунку Ізраїлю.

Глава ДСНС також запевнив представників Ізраїлю, що в Україні буде вжито всіх необхідних заходів для гарантування безпеки паломників.

Як розповів глава ГУ ДСНС у Черкаській області Андрій Даник, згідно з планом реагування на надзвичайні ситуації, пожежі та події під час паломництва брацславських хасидів до Умані в місті буде встановлено стаціонарні пости на пожежних автомобілях, організовано пересувні піші дозори та водолазно-рятувальний пост. Також передбачено прикриття основних маршрутів прибуття паломників до Умані постами на спеціальних аварійно-рятувальних автомобілях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА