10:33 24.02.2021

"МАУ" відновлює рейси в Баку, SkyUp виконає рейси в Ташкент

1 хв читати
"МАУ" відновлює рейси в Баку, SkyUp виконає рейси в Ташкент

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) з 13 березня відновлює рейси в Баку (Азербайджан).

Як повідомила прес-служба компанії, "МАУ" планує виконувати польоти в аеропорт ім. Гейдара Алієва двічі на тиждень до кінця квітня.

У свою чергу авіакомпанія SkyUp, згідно з поширеною нею інформацією, має намір виконати чотири рейси з Києва до Ташкента (Узбекистан). Вони заплановані на 4, 11, 18 і 25 березня.

Нині в'їзд до Азербайджану дозволений лише громадянам Азербайджану, співробітникам і керівникам дипломатичних представництв і консульств в Азербайджані та членам їхніх сімей, іноземцям із посвідкою на проживання, членам сім'ї резидента за наявності негативного результату ПЛР-тесту, який було зроблено в акредитованій лабораторії IMMD не більше ніж за 48 годин до вильоту. Обов'язковою вимогою є наявність роздрукованого результату негативного тесту на COVID-19, який містить QR-код, що дає можливість електронної верифікації документа для перевірки відповідно до вимог міжнародного аеропорту ім. Гейдара Алієва.

Після прибуття в Узбекистан громадяни України мають підписати зобов'язання пройти обов'язкову 14-денну самоізоляцію за місцем проживання або в готелі. Незалежно від наявності довідки про відсутність захворювання COVID-19 після прибуття в Узбекистан громадяни України зобов'язані пройти експрес-тестування на антигени до COVID-19 своїм коштом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА