21:31 20.01.2021

Кабмін провів нараду з напрацювання механізмів для вирівнювання тарифів для всіх соціальних категорій

2 хв читати
Кабмін провів нараду з напрацювання механізмів для вирівнювання тарифів для всіх соціальних категорій

За завданням президента України Володимира Зеленського уряд провів нараду з представниками органів місцевого самоврядування, на якій були розглянуті пропозиції від НАК "Нафтогаз України" і напрацьовані механізми для вирівнювання тарифів для всіх соціальних категорій.

Як повідомляє прес-служба глави держави, президент наполягає на обов'язковій соціальній справедливості, зокрема в питаннях тарифів для населення.

Зазначається, що з ініціативи Зеленського Кабмін уже напрацював інструменти для тимчасового зниження ціни на газ для населення до 6,99 грн за 1 куб. м, що, перш за все стосувалося індивідуальних домогосподарств.

"Водночас, певна частина населення отримує послуги з опалення через теплокомуненерго. Ціноутворення на опалення в регіональних теплокомуненерго значно складніше, а тому ціни для населення, яке отримує опалення через ці структури, бувають істотно вищими. Тому за завданням президента сьогодні уряд провів нараду з представниками органів місцевого самоврядування, на якій були розглянуті пропозиції від НАК "Нафтогаз України" і напрацьовані відповідні механізми для вирівнювання тарифів для всіх соціальних категорій", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, як наголосили в Офісі президента, Кабмін допоможе зняти додаткове навантаження з органів місцевого самоврядування, а пропозиції НАК "Нафтогаз України" дозволять збалансувати ціни на газ на програми централізованого опалення в містах та селах.

"Президент України дав завдання тісно співпрацювати з регіональними лідерами для зниження ціни на газ для всього населення. Ми будемо робити все можливе для встановлення соціальної справедливості в ціноутворенні на опалення. Більше того, не сумніваюся, що ми знайдемо взаєморозуміння з керівниками територіальних громад", - зазначив радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА