08:14 04.11.2020

Зеленський: Звільнення Марківа дає сили і віру для боротьби за кожного українця, який незаконно перебуває в полоні або в тюрмі

2 хв читати
Зеленський: Звільнення Марківа дає сили і віру для боротьби за кожного українця, який незаконно перебуває в полоні або в тюрмі

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що звільнення українського нацгвардійця Віталія Марківа, який несправедливо був засуджений до 24 років позбавлення волі в Італії за смерть журналіста, є свідченням того, що Україна не залишає в скрутному становищі своїх громадян.

"Я українець, а отже моя держава – мене ніколи не залишить! Ким би я не був, де б не опинився, Україна боротиметься за мене 24/7. І неодмінно поверне додому. Просто тому що я її громадянин". Із самого початку я намагаюся робити все, щоб цей принцип став фундаментальним у ставленні держави до людей. Щоб кожен громадянин знав про це і пишався цим", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук у вівторок ввечері.

Зеленський подякував усім, хто повернув захисника України додому, хто не просто працював, а реально бився, і за свободу Марківа, і за перемогу правди і справедливості.

"Це Міністерство внутрішніх справ, уповноважений з прав людини, наші дипломати, юристи, адвокати, волонтери, журналісти, громадські діячі, наша діаспора в Італії, Європі та світі!", - сказав він.

Зеленський зазначив, що ця новина додає всім сили і віри в успіх подальшої боротьби за кожного громадянина України, які досі, на жаль, незаконно перебувають у полоні або в тюрмі.

"Ніхто з них не забутий. Повернемо кожного. Тільки так і ніяк інакше. Бо ми – Україна. І своїх не залишаємо", - наголосив глава держави.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА