14:09 17.08.2020

Жодну справу проти мера Одеси Труханова не закрито - Холодницький

1 хв читати
Жодну справу проти мера Одеси Труханова не закрито - Холодницький

Жодну кримінальну справу, яку розслідує Національне антикорупційне бюро (НАБУ) під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) стосовно мера Одеси Геннадія Труханова, не закрито, заявив керівник САП Назар Холодницький під час звіту про роботу за перше півріччя 2020 року.

"Щодо справи заводу "Краян": ви знаєте, що Одеський суд ухвалив виправдувальний вирок. Ще минулого року були активні спроби сторони захисту, щоб заслухати цю справу в Апеляційному суді Одеської області й таким чином посилити цей вирок. Цього їм зробити не вдалося – наразі справа перебуває в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду. Як мені доповідають прокурори, там уже дійшли до дебатів, і я думаю, що у вересні ми вже побачимо рішення Апеляційної палати ВАКС: задовольнять чи ні нашу апеляційну скаргу", - сказав Холодницький у понеділок під час звіту керівників САП і НАБУ.

За його словами, це стосується також інших справ стосовно мера Одеси. "Щодо інших справ: є кілька справ і стосовно недекларування, які перебувають у судах, і були оголошені підозри. Слідство триває, жодну з цих справ не закрито", - додав Холодницький.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА