13:36 22.04.2011

Уряд виділить понад 10 млрд на освіту

1 хв читати
Уряд виділить понад 10 млрд на освіту

"Кабінет міністрів ухвалив рішення про виділення близько 10,5 млрд грн на реалізацію освітніх програм, розроблених на виконання програми економічних реформ президента України", - заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

"Тільки за останні три тижні врешті-решт ми подолали опір економічного блоку, і рішеннями уряду вирішено направити майже 10,5 мільярда гривень протягом чотирьох років на реалізацію освітніх програм, які розроблені на виконання програми економічних реформ президента", - зазначив він під час виступу на Національному семінарі журналістів регіональних ЗМІ, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту в п'ятницю.

Д.Табачник також повідомив про наміри, які будуть втілені при розробці Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти, над яким зараз працюють у Міністерстві.

"Новий стандарт базової і загальної середньої освіти передбачатиме кілька модулів профільної школи", - зазначив міністр.

Крім того, Д.Табачник розповів про державні цільові програми - Державна цільова соціальна програма «Сто відсотків», Державна цільова програма розвитку природно-математичної освіти, Державна цільова програма розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, Державна цільова програма розвитку професійно-технічної освіти на 2011-2015 роки, нещодавно затверджені урядовими рішеннями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА