07:35 07.06.2020

Російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо українських військових, один отримав бойову травму

2 хв читати

За минулу добу російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо українських військовослужбовців, ще у одного бойова травма, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню і обстріляли наші позиції з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті обстрілу з боку загарбників чотири військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення , а один - бойову травму", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" на підступах до Опитного і Старогнатівки противник випустив у бік українських оборонних укріплень більше 30 мін калібру 120 мм. У Богданівки ворог застосував протитанкові ракетні комплекси, а поруч з Мар'їнкою, Павлополем і Авдіївкою - гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Вечірньої пори агресор застосував міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети за по українським опорним пунктам неподалік Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по українським позиціям поблизу Оріхового і тричі біля Луганського найманці вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Захисників Південного агресор двічі обстріляв з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними розвідки, 6 червня українські захисники знищили одного найманця.

"З початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстріляли з великокаліберних кулеметів наші опорні пункти неподалік Луганського. За поточну добу втрат серед наших захисників немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА