12:01 27.05.2020

КПВВ на лінії розмежування не працюватимуть до 22 червня

1 хв читати
КПВВ на лінії розмежування не працюватимуть до 22 червня

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування на сході України не працюватимуть до кінця загальнодержавного карантину, тобто до 22 червня, повідомив прес-офіцер Державної прикордонної служби України у складі об'єднаних сил Ігор Лизогуб.

"Наразі інформація така, що у зв'язку з урядовим рішенням про продовження загальнодержавного карантину до 22 червня такі обмеження діятимуть і в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, тобто перетнути лінію розмежування можна лише за окремим рішенням. Щодо подальших змін усе залежатиме від того рішення, яке ухвалить уряд", - сказав Лизогуб в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, якщо буде ухвалено рішення про більш раннє відкриття КПВВ, "підрозділи Державної прикордонної служби, які виконують завдання в межах гуманітарних дорожніх коридорів, безпосередньо в КПВВ, готові до таких змін".

Крім того, за словами прес-офіцера, найближчим часом буде оприлюднено роз'яснення про порядок перетину лінії розмежування для тих, хто проходить зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). "В Об'єднаному командному пункті знають про цю проблематику. Наразі це питання вивчається, і буде прийнято (рішення - ІФ) командувачем об'єднаних сил щодо визначення порядку, як діти перетинатимуть лінію розмежування для складання ЗНО", - пояснив Лизогуб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА