19:13 25.05.2020

У ВР намагаються провести абсолютно корумпований закон щодо легалізації грального бізнесу

1 хв читати
У ВР намагаються провести абсолютно корумпований закон щодо легалізації грального бізнесу

У Верховній Раді є спроба провести корумпований закон щодо легалізації грального бізнесу, заявив голова Виконавчого комітету Національної ради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі, додавши, що легалізація грального бізнесу може принести до бюджету країни $500 млн на рік.

"Я бачу, що в парламенті є спроба якоїсь групи провести абсолютно корумпований закон щодо "ігорки". З одного боку, "ігорку" потрібно легалізувати... Ми між двома бідами. Це біда, що сьогодні повністю нелегально вона працює", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" у понеділок увечері.

За словами Саакашвілі, деякі критики легалізації грального бізнесу "самі володіють мережею нелегальних казино".

Він також пояснив, як має відбутися справжня легалізація грального бізнесу в Україні.

"Ми говоримо: продається ліцензія. Заходимо онлайн. Вона коштує стільки-то. Я плачу гроші державі, не чиновнику, не комісії, автоматично отримую ліцензію... Чиновників потрібно видалити, "годівницю" ми не створюємо, гроші йдуть прямо в державу. Держава з цих грошей будує дороги, "велике будівництво", будує школи, витрачає на охорону здоров'я тощо... Ми можемо отримати... якщо прибрати бюрократію та "годівницю" $500 млн на рік", - додав Саакашвілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА