07:17 12.05.2020

Тимошенко закликає негайно почати вводити страхову медицину

1 хв читати
Тимошенко закликає негайно почати вводити страхову медицину

Голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає негайно почати вводити страхову медицину, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Ми завтра внесемо до парламенту всеосяжний, з урахуванням всіх деталей, проект закону про заснування в Україні страхової медицини на всіх рівнях. Це досвід і практика розвинених країн світу. Здоров'я кожного українця має бути застраховано. Повинно бути забезпечено фінансування всіх медичних послуг для дітей, для людей, які працюють, для безробітних і пенсіонерів", - заявила Тимошенко в ефірі телеканалу "Україна 24".

На думку Тимошенко, фінансування страхової медицини має відбуватися як мінімум з чотирьох джерел внесків самої людини, коштів роботодавця, який повинен отримати відповідні податкові пільги, а також коштів державного та місцевого бюджетів.

"Коли ми зробимо для людини таку страховку, яка має багатоджерельне фінансування, ми зможемо мінімум у чотири-п'ять разів підняти обсяг коштів, що спрямовуються на фінансування системи охорони здоров'я", - переконана Тимошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА