11:51 02.04.2020

На КПВВ і блокпостах Донбасу розгорнули підрозділи РХБ захисту для запобігання поширенню коронавірусу

1 хв читати
На КПВВ і блокпостах Донбасу розгорнули підрозділи РХБ захисту для запобігання поширенню коронавірусу

У районі проведення Операції об'єднаних сил посилюють заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

"Зокрема, штатні та позаштатні підрозділи РХБ (радіаційного, хімічного та бактеріологічного - ІФ-У) захисту на основних блокпостах у місцях в'їзду-виїзду до Донецької та Луганської областей і найінтенсивнішого трафіку в регіоні розгорнули понад півсотні пунктів спеціальної обробки техніки", - повідомляє в четвер прес-центр ООС на сторінці в соцмережі Facebook.

На зазначених пунктах військовослужбовці за допомогою спеціальних хлоровмісних розчинів проводять дезінфекцію і військових, і цивільних автомобілів. Насамперед обробляють місця найімовірнішого контакту з руками людини - поручні, ручки, двері, вікна, люки тощо.

Аналогічна обробка техніки проводиться і на контрольно-пропускних пунктах при в'їзді в місця дислокації або виконання завдань частинами та підрозділами зі складу об'єднаних сил.

"Завдяки таким вчасним та ефективним заходам наразі вдалось запобігти поширенню небезпечної інфекції серед військовослужбовців. На сьогодні випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу об’єднаних сил не зафіксовано", - наголосили у прес-центрі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА