16:55 18.03.2020

Нардепи з "Голосу", котрі контактували з Шаховим, переходять у самоізоляцію

2 хв читати
Нардепи з "Голосу", котрі контактували з Шаховим, переходять у самоізоляцію

Народні депутати фракції "Голос", які минулого тижня контактували зі своїм зараженим коронавірусом колегою з групи "Довіра" Сергієм Шаховим, пішли в самоізоляцію, заявили в прес-службі партії.

"Депутати, які минулого тижня контактували з Сергієм Шаховим, перейдуть на самоізоляцію і дотримуватимуться всіх правил. Про будь які зміни стану здоров'я повідомлятимуть сімейного лікаря. Ми виконуємо всі вимоги МОЗ та апарату Верховної Ради України, а працівники партії цього тижня вже працюють віддалено", - заявили в прес-службі політсили в середу.

У повідомленні зазначено, що всі депутати фракції "Голос" максимально дотримуються заходів, передбачених карантином. Нардепи мінімізували всі соціальні контакти і з'являються лише на необхідних публічних заходах, а також дотримуватимуться безпечної дистанції.

Як повідомив член фракції "Голос" Ярослав Юрчишин, він був одночасно з Шаховим 12 і 13 березня в ефірах, які велися зі студій телеканалів.

"Після отримання інформації про діагноз пана Сергія, я відразу ж перейшов у режим добровільної самоізоляції. Згідно з рекомендаціями ВООЗ, МОЗ та колеги Ольги Стефанишиної буду в ній до 23.03, тобто час, за який вірус може проявитися. Готовий до будь-яких інших дій, які гарантуватимуть безпеку оточуючим", - написав Юрчишин на своїй сторінці у Facebook у середу.

Він також додав: "симптомів немає, відчуваю себе добре".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі "Голосу", наразі у фракції з'ясовують, хто саме і коли контактував із Шаховим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

Унаслідок атаки безпілотників у Кам'янському є постраждалий

Ворог атакував безпілотниками низку об'єктів критичної інфраструктури Дніпропетровської області

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА