07:33 25.02.2020

Бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби понеділка

2 хв читати
Бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби понеділка

У понеділок, 24 лютого, бойовики на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції Збройних сил України, і з початку поточної доби здійснили ще один обстріл, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

Відповідно до зведення, опублікованого на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок уранці, в понеділок бойовики обстрілювали українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Вчора, 24 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук.

Зокрема, три обстрілу були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу Мар'їнки - з ручного протитанкового гранатомета, а також з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; неподалік Пісків - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї; біля Талаківки - з міномета калібру 82-мм було випущено 10 мін, а також вівся вогонь з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили два обстріли по українських позиціях, а саме: поряд з Новотошківським - з міномета калібру 120-мм - 10 мін; в районі Шумів - з 82-мм міномета, ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська з 82-мм міномета випустили 5 мін по захисниках Талаківки. За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА