06:58 17.01.2020

У спальному районі Харкова сталося замовне вбивство, введено план "Сирена"

1 хв читати
У спальному районі Харкова сталося замовне вбивство, введено план "Сирена"

У четвер увечері в Харкові у дворі багатоповерхового житлового будинку на вул.Танкопія сталася стрілянина, в результаті якої загинула людина.

"О 17:26 оператору 102 надійшло повідомлення, що за адресою Танкопія 7/1 у дворі відбувається стрілянина. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що дійсно сталася стрілянина і на місці події був (виявлений - ІФ) труп громадянина, якому 48 років і який мав відношення, працював у сфері надання ритуальних послуг міста Харкова", - сказав журналістам заступник начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Андрій Шарнін.

Він відмовився підтвердити або спростувати інформацію про те, що загиблий був директором третього кладовища.

Поліція поки не знає, з якої зброї стріляв кілер.

"Поки невідомо. За словами очевидців було близько 3-6 пострілів. Але остаточно, скільки було пострілів і з якої зброї ми зможемо сказати, коли закінчимо огляд місця події і призначимо низку експертиз. Експерти скажуть, з якої зброї і скільки пострілів було скоєно", - сказав Шарнін.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК з додатковою кваліфікацією "замовне вбивство двох і більше осіб". Шарнін пояснив, що за свідченням очевидців, стрілянина сталася, коли потерпілий і його водій вже вийшли з машини, нападник стріляв також у водія, але не влучив.

У місті введено план "Сирена".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА