11:40 18.12.2019

Боєць ЗСУ загинув унаслідок обстрілів бойовиків у вівторок на Донбасі

2 хв читати
Боєць ЗСУ загинув унаслідок обстрілів бойовиків у вівторок на Донбасі

Протягом вівторка, 17 грудня, бойовики сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"17 грудня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також зафіксовано активність ворожих снайперів... унаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться у зведенні станом на 7:00 середи, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

Пізніше в прес-центрі повідомили, що внаслідок ворожого обстрілу 17 грудня близько 19:00 отримав несумісні з життям поранення старший солдат 28 ОМБр Василь Лісіцин.

"Командування та особовий склад об'єднаних сил висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. Перебуваємо в скорботі разом з вами", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Згідно з ж ранковим зведенням, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили п'ять обстрілів: двічі поблизу Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі неподалік Кримського - з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поряд із Травневим - із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Два обстріли українських позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": у районі Широкиного - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї; поряд із Мар’їнкою - з ручного протитанкового гранатомета та снайперський вогонь.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - зазначили в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА