20:08 07.12.2019

До восьми збільшилася кількість загиблих під час пожежі в Одеському коледжі

2 хв читати
До восьми збільшилася кількість загиблих під час пожежі в Одеському коледжі

Станом на 19.00 суботи, 7 грудня, кількість загиблих унаслідок пожежі в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зросла до восьми, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС.

"Усього результаті пожежі загинули 8 осіб: 4 грудня в 12.20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня в 17.40 тіло 1 людини виявлено при проведенні пошукових робіт. 6 грудня о 15:30 під час розбору завалів виявлені тіла ще 2 загиблих. 7 грудня в 00.40 під час розбору завалів виявлено тіло 1 людини. О 16:30 під час розбору завалів виявлені тіла ще 2 людей", - йдеться у зведенні, що публікується на сайті ДСНС.

Пізніше в ДСНС повідомили, що в одеській лікарні в суботу ввечері помер потерпілий під час ліквідації пожежі рятувальник Сергій Шатохін.

"Сьогодні ввечері, від отриманих під час ліквідації пожежі травм, в одеській лікарні помер пожежний-рятувальник Сергій Миколайович Шатохін. До цього ніколи не звикнеш. Хоча кожен з нас, обравши для себе саме таку професію, прекрасно усвідомлював усі ризики і небезпеки ... але мужність - ось відмінність кожного нашого спасителя. І Сергій Шатохін був кращим серед кращих. Вічна пам'ять Герою", - повідомили в прес-службі Держслужби з НС.

Відповідно до зведення, наразі в лікарнях залишається 10 з 31 постраждалого під час НП.

"За інформацією Національної поліції, доля 10 осіб залишається невідомою ... Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають", - йдеться в звіті.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м, о 14:18 її було локалізовано, однак досі не ліквідовано.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА