19:48 12.10.2019

Двоє військових поранені з початку суботи в результаті 11 обстрілів на Донбасі

2 хв читати
Двоє військових поранені з початку суботи в результаті 11 обстрілів на Донбасі

З початку доби суботи на Донбасі поранені двоє військовослужбовців Збройних сил України в результаті 11 обстрілів з боку бойовиків, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 11 разів порушили режим припинення вогню ... У результаті ворожих обстрілів легкі поранення отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в суботу ввечері на сторінці прес-центру штабу ООС в Facebook.

Зазначається, що незаконні збройні формування обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 мм, протитанкового ракетного комплексу, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив10 обстрілів позицій об'єднаних сил.

Зокрема, тричі неподалік Водяного в напрямку Пікузи - з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП-1, станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Пищевика у напрямку Верхньошироківського - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, двічі поблизу Новогнатівки у напрямку Стили - зі станкового протитанкового гранатомета і протитанкового ракетного комплексу, неподалік Широкиного у напрямку Саханки - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і іншої стрілецької зброї, двічі поблизу Водяного у напрямку Азова - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Мар'їнки у напрямку Трудовська - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл позицій об'єднаних сил неподалік Луганського в напрямку Нижнього Лозового - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА