20:06 07.10.2019

Адвокат Пашинського побоюється, що існує реальна загроза життю його підзахисного в СІЗО

2 хв читати
Адвокат Пашинського побоюється, що існує реальна загроза життю його підзахисного в СІЗО

Адвокат народного депутата України 8-го скликання Сергія Пашинського Андрій Федур стверджує, що безальтернативний арешт його підзахисного пов'язаний з планованим фізичним знищенням в Лук'янівському слідчому ізоляторі.

"Рішення для нас очікуване, хоча і абсолютно незаконне. Ми його будемо оскаржувати", - сказав адвокат після оголошення рішення суду.

За його словами, застосування безальтернативного арешту зроблено з метою "забезпечити фізичне знищення мого підзахисного в Лук'янівському СІЗО".

"Планується його фізичне знищення як одного з п'яти ворогів країни-окупанта", - додав Федур.

Він повідомив, що вже офіційно звернувся до органу досудового розслідування "щодо негайного гарантування заходів безпеки, так як є реальна загроза життю мого підзахисного".

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва в понеділок обрав запобіжний захід Пашинському - утримання під вартою строком на два місяці (до 4 грудня) без права внесення застави.

4 жовтня 2019 року Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило Пашинському про підозру в заподіянні поранення чоловікові в Київській області. У повідомленні ДБР зазначено, що 31 грудня 2016 року на території Київської області стався словесний конфлікт між на той час народним депутатом і громадянином, в ході якого депутат вистрілив чоловікові в ліву ногу з пістолета марки Glock-19. Унаслідок цього потерпілий отримав вогнепальний осколковий перелом стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судової експертизи, завдані тілесні ушкодження є тяжкими.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА