20:38 18.08.2019

На Донбасі з початку неділі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

1 хв читати
На Донбасі з початку неділі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

На Донбасі з початку неділі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"Протягом доби збройні формування Російської Федерації і її найманці шість разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... За минулу добу втрат з нашого боку в результаті ворожих обстрілів не було", - повідомляється в неділю в вечірньому зведенні прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Пищевика у напрямку Верхньошироківського - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного у напрямку Ужівки - з ручних протитанкових гранатометів; біля Лебединського у напрямку Ужівки - зі стрілецької зброї; поблизу Талаківки у напрямку Пікузи - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Новолуганського у напрямку Доломітного - з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Луганського в напрямку Нижнього Лозового - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умови припинення вогню і готові до будь-яких підступних і провокаційних дій противника", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вирушить з візитом на Близький Схід

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА