20:37 07.03.2019

Викритого в хабарництві заступника голови Держагентства водних ресурсів узяли під варту з правом застави

2 хв читати
Викритого в хабарництві заступника голови Держагентства водних ресурсів узяли під варту з правом застави

Заступника голови Державного агентства водних ресурсів України, якого затримали під час одержання неправомірної вигоди в сумі $8 тис., за рішенням суду взяли під варту з альтернативою застави, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Затриманому на хабарі у $8 тис. заступнику голови Державного агентства водних ресурсів України громадянину Г. Солом’янський районний суд Києва сьогодні обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в межах 130 прожиткових мінімумів, що становить 250 тис. грн", - написала Л.Сарган на сторінці у Facebook у четвер.

За її словами, прокуратура клопотала про заставу в сумі 2 млн грн.

Напередодні прес-секретар генпрокурора повідомила про затримання заступника голови Держагентства водних ресурсів України під час одержання хабара в $8 тис. Чиновник використовував свої службові повноваження, вимагав та одержав від представника юридичної особи зазначену неправомірну вигоду за підписання договору на здійснення біологічної меліорації водойми - Бучанського водосховища (84 га), розташованого в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області.

За інформацією Служби безпеки України, заступника голови Держагентства затримали в Києві у власному автомобілі під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.

За місцем проживання затриманого було вилучено документацію та чорнові записи, що доводять його участь у незаконній операції.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА